UIT PORTO SEGURO - Reisverslag uit Pôrto Seguro, Brazilië van esther doves - WaarBenJij.nu UIT PORTO SEGURO - Reisverslag uit Pôrto Seguro, Brazilië van esther doves - WaarBenJij.nu

UIT PORTO SEGURO

Door: Essiej

Blijf op de hoogte en volg esther

20 Januari 2007 | Brazilië, Pôrto Seguro

alooooooooooooooooo
hiero een snel berichtje vanuit mijn hotel in Porto Seguro op mijn grote reis!
alles is geweldig!!!
mensen maravilhosas (geweldig!)En dit land is zo mooooooi!!Net van Rio deJAneiro gekomen,waar we 3dagen bleven; Christo, copacabana, ipanema en meer toeristische bezoekingen.HARD ROCKCAfe, waar we een beroemde braziliaanse acteur ontmoette, alles lijkt een droom!! De reis is superlux, altijdgidsen die meegaan, goede bus, goede hotels en altijd lol!!IK ga dus lekker verder genieten!Ik kan niet veel op internet, maar ik denk aan jullie, met al die stoorm in ons landje...hihihi!!
TSHAUUUUU
BEIJOSSSSS

• 20 Januari 2007 - 11:51

Joline:

Aiiiiiii!! QUE SAUDADESSSSSS!!! :| Jaloers demais!! Heheh.. Marijke Bolweg met jullie mee?? Echt gaaf.. Spreek je na je trip snel weer, want wil al je verhalen horen!! Haha..
    Beijooo! Joline

• 20 Januari 2007 - 14:53

Marjan:

Ik zal aan jou denken, maar dat is dan echt een droom. En jij beleeft het echt allemaal echt.
    Geniet ervan,

Liefs,
    Mam

• 20 Januari 2007 - 16:54

Rosan:

Echt super esther :D:D
    Ik denk ook aan jou hooor...ben al bezig met intor-week en het is bijna rond dat ik mee kan dus word top weekie met ze 2en :D
    kus rosan

• 20 Januari 2007 - 19:09

Gerard En Feikje:

Geweldig!!!!!!!!!!! Geniet er van. Leuk van je te horen en dat je alles zo waardeert.

Groetjes, Gerard en Feikje

• 20 Januari 2007 - 21:10

Jeannet, Koen RLM:

Stoer hoor, zo'n reis. Een ervaring die niemand je ooit weer afneemt. Wij (en dan vooral natuurlijk de meiden) missen je wel, hoor. En dan te bedenken dat we nog niet eens op de helft zijn!
    Het huis schiet al lekker op, dus je logeerkamertje (vliering > 4x5 m2) is klaar als je weer terug bent.

Liefs uit Leiden

• 21 Januari 2007 - 09:55

Fred:

Leuk wat van je te horen geniet ervan en veel liefs Fred

• 21 Januari 2007 - 10:49

Gert Jan&Margareth:

Olá Esther,
    Como vai?
    De tijd van je leven zo te horen.Op je 18 e een email naar je ouders sturen vanuit een Hardrock café in Rio de Janeiro....Naõ está mal(niet slecht...)Zullen we afspreken dat als we binnenkort naar je toekomen dat we gaan toasten in dat café in Rio met jou en je ouders op Brazilië en het goede leven?Geniet er van en desejo o melhor!

• 21 Januari 2007 - 11:58

Oma Bok:

Lieve Esther, denk veel aan je als ik je kettinkje zie en je muntje. Fijn dat je zo geniet.

Knuffel en kus,
    Oma Bokkie

• 21 Januari 2007 - 16:12

Opa K.:

Muntje en vlaggetje ontvangen.Bedankt. Wat een bofkont ben je toch.om dit allemaal te mogen meemaken.Wat fijn om juist op deze leeftijd dit te kunnen doen.Ik ben trots op je. Opa.

• 21 Januari 2007 - 21:22

Marianne:

hallo esther wat leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt daar in brazilie je moeder heeft me het adres van je website gegeven dus kunne wij nu ook geregeld lezen hoe het je allemaal vergaat daar ver van huis
    ik denk dat je je best vermaakt en dat je leuke gastouders hebt zo als ik dat lees lijkt me van wel leuk dat je ouders ook binnn kort er even van kunne genieten en lekker even bij je kunnen zijn ze missen je natuurlijk best wel nou genoeg gekletst ik blijf wel lezen op je site het gaat je goed en de groetjes van chris, marianne,suzanne en mark

• 21 Januari 2007 - 21:32

Siemen De Jong:

Korte reaktie van mij. Geweldig te horen dat alles zo naar je zin is. Houden zo. Blijf genieten.

Siemen de Jong

• 26 Januari 2007 - 09:07

Raaf:

Geniet 't leven!! Hier alles lekker. Ook minder zon. Toch nog even een nieuwjaarsduik gemaakt. 6 graden watertemp. Ik probeerde cool te blijven maar schreeuwde het toch uit. Mees heeft net z'n B zwemdiploma gehaald. Lita gaat ook lekker maar blijft de stofzuiger, stopschuiver noemen. zal ze wel tot dr 18e uithouden.
    Ga je goed, take care.

Kus Raaf

• 03 Maart 2007 - 16:45

Marjan:

Tjee, het wordt wel weer eens tijd voor een nieuw bericht. Of beleef je niet zo veel?

Liefs,
    Mam