Gastouders geweest!!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van esther doves - WaarBenJij.nu Gastouders geweest!!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van esther doves - WaarBenJij.nu

Gastouders geweest!!!

Door: Essiej

Blijf op de hoogte en volg esther

03 Augustus 2006 | Nederland, Purmerend

allowwwaaa lieve mensiejs!

Mijn gastouders die zijn vorige week geweest zoals ik jullie verteld heb! Het was echt heeeel erg leuk!! Een hele lieve pappiej en mammiej erbij . . haha! We hebben veel gedaan in die twee dagen: ff Volendam in, zuiderzeemuseum in Enkhuizen, in Amsterdam naar: Rijksmuseum + rondvaartboot + the red light district;) + canabisbonbons kopen whahaha! En natuurlijk tussendoor lunchen en s'avonds uiteten... en allemaal een beetje typisch nederlands! Nog ff over dat fietsen. In brasil fietsen ze nooit .. ze hadden dus ook 20 jaar niet gefietst.. en je raad ut al dat ging fout natuurlijk. Ik fietse naast elianne (gastmoeder) en ik zei wat.. ze keek om en jaaa hoor daar vloog ze de bosjes in! We hebben wel heel erg gelachen!! Het was dus een geslaagd bezoek en ik weet zeker dat ik het leuk zal vinden om bij hun te wonen. Maar ik ga weer.. nog een hoop te doen! Jullie horen van je!

big kisssss!!! (K)(L)(K)

esther

Ola lieve mensjuhs! Deze site is voor jullie, zodat jullie weten wat ik allemaal uitspook in brazilië...!! Ik zet hiero ff al mijn foto's op en mijn belevenissen! Miss you all! abracos, te amo!!

Actief sinds 17 Juni 2006