Bezoek uit brasil!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van esther doves - WaarBenJij.nu Bezoek uit brasil!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van esther doves - WaarBenJij.nu

Bezoek uit brasil!!

Door: Essiej

Blijf op de hoogte en volg esther

17 Juli 2006 | Nederland, Purmerend

allloooo allemaal! daar ben k weer .. ff een kort nieuwtje. Mijn ouders uit Brasilll komen!!! echt vet leuk!! Ze gaan op vakantie in Europa en we hebben ze gevraagd om naar Nederland te komen, en dat doen ze! We gaan dan ff wat leuke toeristische dingen doen, en elkaar een beetje leren kennen voordat ik bij hun kom wonen. Het lijkt me erg gezellig! Jullie horen nog wel hoe het was.
Ps: ik ben nu druk aan het oefenen met braziliaanse dansen, schudden met je reeet!!!

kussjesss -xxx- Es

• 17 Juli 2006 - 18:28

Anika:

Hey wat leuk zeg! Dan ken je je ouders al helemaal! Vlieg je tegelijk met hen naar Brazilië?
    Ik wil ook graag een dans leren in Peru. De salsa schijnt daar door iedereen gedanst te worden. :p
    Hele goede reis alvast, het gaat een mooi jaar worden!

xxx Anika

• 17 Juli 2006 - 18:37

Joost:

Ja, was ook van plan salsalessen te nemen ;)

Echt vet dat je ouder hier langs komen zeg. Ik zou haast jaloers worden :P

-Joost-

• 17 Juli 2006 - 19:18

Marjan:

Nou dat schudden zit wel goed. Je danst al fantastisch. En vooral als je je haar los doet zie je er echt prachtig uit.
    Liefs, mama

esther

Ola lieve mensjuhs! Deze site is voor jullie, zodat jullie weten wat ik allemaal uitspook in brazilië...!! Ik zet hiero ff al mijn foto's op en mijn belevenissen! Miss you all! abracos, te amo!!

Actief sinds 17 Juni 2006